Anime Haloween
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Anime Haloween

Bine ati venit!Distractie placuta!

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Halloween

In jos 
AutorMesaj
spider-man
Admin
Admin
spider-man

Numarul mesajelor : 110
Varsta : 29
Warn :
Halloween Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Halloween Right_bar_bleue

Second Personage : Halloween Rw48kj
Data de inscriere : 14/10/2008

Halloween Empty
MesajSubiect: Halloween   Halloween Icon_minitimeMar Oct 21, 2008 7:50 pm

PAI am eu una:
Halloweeen

Era o zi linistita de 31 octombrie 2008….Vlad, Lorena, Naty, Alin si Roxana se adunara pentru a merge la colindat de Halloween. Cei cinci incepuse-ra sa mearga la fiecare casa din sat…
-Cine are curajul sa vina cu mine undeva…dar fara comentarii..?
-Eu am curaj….zise naty
-Si eu.spuse Lorena,Alin si Roxana.
-Bine atunci sa mergem..
Grupul incepuse sa plece spre destinatia necunoscuta doar de un singur membru al grupului adica Vlad.Cand ajunsese-ra pe strada unde avea sa fie locul predestinate:
-Bun…am ajuns..acesta este locul!!
Cei patru privi-ra spre locul unde Vlad arata.Cand s-au uitat au vazut o casa veche cu gheamuri sparte si pereti aproape doborati;
-Ce-i asta?zise Naty
-O casa..spuse Vlad
-Vad ca e o casa dar ce-I cu ea?
-Pai legenda spune ca in aceasta casa locuia un om care credea in fantome…el si-a petrecut toata viata incercand sa demonstreze ca fantomele exista , dar a murit intr-o caas veche care credea ca este bantuita.Acea casa este aceasta casa. Binenteles ca eu nu cred in fantome dar sunt curios daca ar fi adevarat..
-Hmmmm….nus tiu ce sa zic??zise Alin
-Haideti!!! Nu vreti sa veniti cu mine sa vedem ca nu patim nimic va asigur..spuse Vlad
-Bine…spuse cei patru in cor…
-Bine..o sa intram pe acel gheam…
-Ce e acel lucru..?zise Lorena
-Pai cred ca este un pix….zise Vlad
-Hmmmm… ce ciudat arata…
-Ce vrei sa-i fac? Daca ii handicapat…las ca-I rezerv un loc la parcarea pentru handicapati…
-Hey baieti… am vazut ceva dupa usa aia!!!spuse Alin
-“Nu mai spune ca tremor de frica…..” spuse Naty
-La fel si io… spuse Vlad
-Nu..zau, chiar am vazut ceva jur!!
Vlad se duse sa verifice in camera alaturata in care Alin pretindea ca a vazut ceva… cand a deschis usa cea subrejita s-a uitat cu coada ochiului in acea camera… dintr-o data o fantoma se repezi spre el…. Avea ochi negri, cheare ascute si era acoperita de o patura veche si murdara…Vlad se speria asa de tare incat era sa cad ape jos in sticlele geamurilor sparte… se duse alaturi de grup si toti incepuse-ra arunce cu ce apucau in ea dar in zadar… orice lucru trecea prin ea...Cei cinci incepuse-ra sa fuga afara din casa, in calea lor a aparut un varcolac ingrozitor fara ochi si cu piele din lava.
-Aoleu Doamne!!!..ce ne facem acum…am dat de moartea noastra..zise Vlad
Dar Naty se gandi la ceva…
-Hey…am o idee … poate ca facem o cruce o sa scapam…
-Buna idee .. haide sa incercam… repede . spuse Alin
Grupul se puse pe treaba si din scandurile de acolo reusi sa formeze o cruce, dar a format-o nu a si Sfintit-o….
-Aoleu…cred ca trebuie Sfintita. Zise Lorena
-Asa cred si eu. Spuse Alin.
Cei cinci se rugasera pentru Sfintirea crucii in timp ce fugeau… dintr-o data demonii se speriase-ra si fugi-ra din casa … grupul se bucura ca au reusit sa scape de demoni … grupul fugi din casa de mancau pamantul.
-Huh…ce bine ca am scapat … Doamne m tie iti multumesc ca ne-ai salvat!!! Spuse Lorena.
-La fel zic si io… spuse Vlad
Si grupul continua sa colinde casele din sat ingroziti de ce au vazut. Ei au avut cosmare luni intregi in fiecare zi de atunci inainte…
Sus In jos
https://anime-haloween.forumgratuit.ro

Halloween
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» About Halloween
» Ce faceti de Halloween?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime Haloween :: Fan Halloween :: All fictions-
Mergi direct la: