Anime Haloween
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Anime Haloween

Bine ati venit!Distractie placuta!

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Parere

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
CrazyDia
Membru
Membru
CrazyDia

Numarul mesajelor : 12
Varsta : 30
Localizare : Monkeys world chuu ^.^
Warn :
Parere Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Parere Right_bar_bleue

Data de inscriere : 17/10/2008

Parere Empty
MesajSubiect: Parere   Parere Icon_minitimeVin Oct 17, 2008 2:58 pm

Inainte de a incepe sa`mi dau cu parerea in privinta anime`ului vreau sa spun ca nu vreau sa jignesc pe nimeni ^.^ si ca fiecare are dreptul sa isi exprime punctul de vedere intr`un mod politicos fara a creea controverse sau alte chestii de genu.

Dupa parerea mea pot spune ca Mew Mew Power/Tokyo Mew Mew e copia fidela a lui Sailor Moon.Presupun ca ati auzit de atatea ori chestia asta,dar e evident >.< adica echipa e de 5 fete ca si in Sailor Moon,ele lupta impotriva unor monstri,se transforma in acelasi fel [aici pun accent pe transformarea lui Zoey/Ichigo] si alte chestii de genu.Mda..poate ca pe undeva exista originalitate >.<,dar nu am vazut`o eu ><.Vroiam sa ma indrept cu originalitatea in povestea de dragoste dintre Zoey si Mark,dar iar ma opreste ceva.Daca tineti minte si Mamoru din Sailor Moon era un erou la fel ca si Mark care e Blue Knight,mai tarziu Blue Aqua [sau cum il chema o.O] si tot asa,Mamo o tot salva pe Usagi asa cum face si Mark cu Zoey -__-''.Anyway...singura chestie care difera e intr`un fel sfarsitul care nu e prea fericit si coloana sonora.Bine..eu prefer mai mult coloana sonora din engleza decat cea din japoneza,cu toate ca cea din japoneza e mai originala.In fine..asta e parerea mea si gomene daca am atins vreun punct slab.
Sus In jos
http://otaku-generation.forumer.ro
Zoey
Moderator
Moderator
Zoey

Numarul mesajelor : 69
Varsta : 29
Localizare : Oradea
Warn :

Data de inscriere : 15/10/2008

Parere Empty
MesajSubiect: Re: Parere   Parere Icon_minitimeSam Oct 18, 2008 12:17 am

POi normal...toti cu aceesi parere...
Dr eu am alta parere.NU mi se pare deloc o copie a animeului acelui nereusit Sailor Moon.Adica ce seamana?Ca sunt 5 fete si in mew mew power si in Sailor moon?Nu deloc.
Cum am mai ziso:nu se aseamana nimic fetele alea din sailor moon au nume de planete iar fetele din Mew Mew Power au nume normale nu de planete sau animele Rolling Eyes ((exemplu:se seamana la numele Usagi si la numele Zoey? Question sau le pisica aia Luna [sau cum o chema] si Minimew?))
Revin Mew mew power este un anime foarte frumos si de asemenea nu se compara cu Sailor moon!! Cool Cool
Sus In jos
http://mew-mew-power.forumgratuit.ro
Yoruichi
Admin
Admin
Yoruichi

Numarul mesajelor : 80
Varsta : 30
Localizare : Vampire Land...
Warn :

Second Personage : Parere Moka2akashiya
Data de inscriere : 14/10/2008

Parere Empty
MesajSubiect: Re: Parere   Parere Icon_minitimeMar Oct 21, 2008 1:56 pm

Pai mie imi place mew mew power.Nu vreau sa contrazic pe nimeni.Eu una nu prea cred ca e copia dupa Sailor Moon (poate ca seamana) anie intre ele dar copie? In fine....la Sailor Moon din cate imi amintesc Fetele purtau nume de planete.Iar la Mew Mew Power.Era tot una cu numele fetelor.Poate ca unii zic ca semana fiindca Usagi avea o pisica sau doua dar stiu ca avea una alba iar Zoey il are pe Mini-mew... si Zoey si celelalte fete lupta impotriva :"Ciclonilor" nu?Iar Sailor Moon lupta impotriva unei echipe care nu sunt "cicloni" in fine eu raman la ideea ca nu e copie ....ma rog nu ma deranjeaza daca altii cred altfel...Fiecare dupa placerile sale Smile
Sus In jos
http://comunity-anime.wikiforum.ro
Continut sponsorizat

Parere Empty
MesajSubiect: Re: Parere   Parere Icon_minitime

Sus In jos

Parere
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» May Wong-parere