Inainte de a incepe sa`mi dau cu parerea in privinta anime`ului vreau sa spun ca nu vreau sa jignesc pe nimeni ^.^ si ca fiecare are dreptul sa isi exprime punctul de vedere intr`un mod politicos fara a creea controverse sau alte chestii de genu.
Dupa parerea mea pot spune ca Mew Mew Power/Tokyo Mew Mew e copia fidela a lui Sailor Moon.Presupun ca ati auzit de atatea ori chestia asta,dar e evident >.< adica echipa e de 5 fete ca si in Sailor Moon,ele lupta impotriva unor monstri,se transforma in acelasi fel [aici pun accent pe transformarea lui Zoey/Ichigo] si alte chestii de genu.Mda..poate ca pe undeva exista originalitate >.<,dar nu am vazut`o eu ><.Vroiam sa ma indrept cu originalitatea in povestea de dragoste dintre Zoey si Mark,dar iar ma opreste ceva.Daca tineti minte si Mamoru din Sailor Moon era un erou la fel ca si Mark care e Blue Knight,mai tarziu Blue Aqua [sau cum il chema o.O] si tot asa,Mamo o tot salva pe Usagi asa cum face si Mark cu Zoey -__-''.Anyway...singura chestie care difera e intr`un fel sfarsitul care nu e prea fericit si coloana sonora.Bine..eu prefer mai mult coloana sonora din engleza decat cea din japoneza,cu toate ca cea din japoneza e mai originala.In fine..asta e parerea mea si gomene daca am atins vreun punct slab.