| Dia's GFX o.o' [only a lil'clicky] | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
CrazyDia Membru
Numarul mesajelor : 12 Varsta : 30 Localizare : Monkeys world chuu ^.^ Warn : Data de inscriere : 17/10/2008
| |
| |
Sinistra Membru
Numarul mesajelor : 53 Varsta : 30 Warn : Data de inscriere : 15/10/2008
| Subiect: Re: Dia's GFX o.o' [only a lil'clicky] Vin Oct 17, 2008 5:44 pm | |
| Mie imi plac,mai ales ca is facute de tine!!Sa ma mai inveti si pe mine trucuri noi!! | |
|
| |
Zoey Moderator
Numarul mesajelor : 69 Varsta : 29 Localizare : Oradea Warn : Data de inscriere : 15/10/2008
| Subiect: Re: Dia's GFX o.o' [only a lil'clicky] Sam Oct 18, 2008 12:06 am | |
| Wow si mie imi plac te pricepi Dia:*!! | |
|
| |
Yoruichi Admin
Numarul mesajelor : 80 Varsta : 30 Localizare : Vampire Land... Warn : Second Personage : Data de inscriere : 14/10/2008
| Subiect: Re: Dia's GFX o.o' [only a lil'clicky] Dum Oct 19, 2008 12:41 pm | |
| Dia-chan de prima ora am ramas uimita te pricepi de minune daca ar fi sa se dea un trofeu ti l-a da pe ala cu number 1 I like so much yout gfx sunt superbe :X:X:X mai pune reeepede!!!!! Ca deabea astept.A si merci mult de tot ca m-ai invatat de pe Otaku cum sa face usebar sau sign :X | |
|
| |
spider-man Admin
Numarul mesajelor : 110 Varsta : 29 Warn : Second Personage : Data de inscriere : 14/10/2008
| Subiect: Re: Dia's GFX o.o' [only a lil'clicky] Dum Oct 19, 2008 2:48 pm | |
| super..GFX-uri sa mai pui | |
|
| |
CrazyDia Membru
Numarul mesajelor : 12 Varsta : 30 Localizare : Monkeys world chuu ^.^ Warn : Data de inscriere : 17/10/2008
| Subiect: Re: Dia's GFX o.o' [only a lil'clicky] Joi Oct 23, 2008 9:23 am | |
| Thankies ^.^.So..revin cu setul de halawoen o.O [aka halloween =)) aia e perla scoasa de persoana mea dusa cu barca =))] P.S. Eu am impresia ca l`am cam esuat o.O [cred ca asa si e >.>] | |
|
| |
Yoruichi Admin
Numarul mesajelor : 80 Varsta : 30 Localizare : Vampire Land... Warn : Second Personage : Data de inscriere : 14/10/2008
| Subiect: Re: Dia's GFX o.o' [only a lil'clicky] Joi Oct 23, 2008 7:48 pm | |
| Glumesti? nu l-ai esuat deloc le ador pur si smplu esti maestra in GFX este superb dar o intrebare : De unde scoti background alea? Si o intrebare stiu ca mi-ai mai zis odata cred...dar de ct timp lucrezi cu Photoshop-ul si care e ce versiune CS 2 sau CS 3 ? | |
|
| |
CrazyDia Membru
| Subiect: Re: Dia's GFX o.o' [only a lil'clicky] Joi Oct 23, 2008 8:21 pm | |
| @Rosario:Backgroundurile?Pai le fac din stock^^ aka poza intreaga:D.M`am cam lasat de rendere ^_^.Pun poza neredimensionata,apoi o redimensionez si o pun iar mai mica,cuplez layerele si dau cu Smudge ^_^.Apoi adaug c4d`urile,le setez pe ce efect vreau,uneori mai umblu pe la lumina,contrast etc. Pai lucrez de 1 an si ceva ^_^,aproape 2,cu CS 2 of course..nu ma pot desparti de el @_@. | |
|
| |
Yoruichi Admin
| Subiect: Re: Dia's GFX o.o' [only a lil'clicky] Vin Oct 24, 2008 12:23 pm | |
| Merci mult ptr. raspunsuri dar nu sti de pe ce site se poate downloada vreun progrm de facur randere la imagini? sau in photoshop se pot pune | |
|
| |
Zoey Moderator
Numarul mesajelor : 69 Varsta : 29 Localizare : Oradea Warn : Data de inscriere : 15/10/2008
| Subiect: Re: Dia's GFX o.o' [only a lil'clicky] Lun Oct 27, 2008 4:07 pm | |
| WOW Dia setul de halloween e sooper!!Si mie imi plac foarte mult backroundurile de la seturile tale EDIT: Scuza-ma ca iti spun dar te rog nu mai scrrie ca pe messenger
- Citat :
- sooper!!
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Dia's GFX o.o' [only a lil'clicky] | |
| |
|
| |
| Dia's GFX o.o' [only a lil'clicky] | |
|