| Heya!!!Nyappy is here!!! ^________^ | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Nyappy Moderator
Numarul mesajelor : 61 Varsta : 30 Localizare : Japan Warn : Second Personage : Data de inscriere : 15/10/2008
| Subiect: Heya!!!Nyappy is here!!! ^________^ Mier Oct 15, 2008 8:08 pm | |
| Hy-Hy!! Ma numesc Delia, sunt din Bacau si am 14 ani. Anime-urile mele favorite sunt: -Spiral -Kiddy grade -Nana -Kaleido star -Yu yu hakusho -Death note -Paradis kiss -Gravitation -Hell girl -R.O.D -Gallery fake -Vampire knight Imi place majoritatea dar acestea sunt preferatele mele. Sunt in zodia balanta, ascendent in leu iar in zodiacul chinezesc sunt caine. Sunt aeriana, mai nebuna si rad mult. Culorile mele favorite sunt albastru si mov.. Nu suport oamenii falsi, mincionosi si laudarosi.Imi plac mult persoanele naturala si curajoase care lupta pentru visele lor. Imi place sa corectez fic-uri, sa fac GFX-uri, AMV-uri. Am parul lung, de un blond mai inchis si ochii albastrii spre verzi. Sunt obsedata de Ayumi Hamasaki si de An Cafe ^_____^... Sper sa ne intelegem si cam atat. M-am inscris pe acest forum pentru ca ador halloween-ul.... Well si eu am avut un forum cu acest link...so...chiar daca l-ati copiat s-au nu sincer chiar nu-mi pasa si cred ca v-am lasat cam O_O In primul rand pentru ca a fost demult, in al doilea rand ati copiat doar link-ul, daca copiati regulile sau replicile mele de exemplu, nu mai scapati de mine si asi fi facut urat... Si inca ceva:se scrie halloween cu doi L nu haloween Intrebari?? | |
|
| |
Zoey Moderator
Numarul mesajelor : 69 Varsta : 29 Localizare : Oradea Warn : Data de inscriere : 15/10/2008
| Subiect: Re: Heya!!!Nyappy is here!!! ^________^ Mier Oct 15, 2008 8:11 pm | |
| Welcome Delia Nu am intrebari fiindca ne cunoastem:* | |
|
| |
spider-man Admin
Numarul mesajelor : 110 Varsta : 29 Warn : Second Personage : Data de inscriere : 14/10/2008
| Subiect: Re: Heya!!!Nyappy is here!!! ^________^ Mier Oct 15, 2008 8:15 pm | |
| Bine ai venit...multa distractie,posting placut si no spam.... | |
|
| |
Nyappy Moderator
Numarul mesajelor : 61 Varsta : 30 Localizare : Japan Warn : Second Personage : Data de inscriere : 15/10/2008
| Subiect: Re: Heya!!!Nyappy is here!!! ^________^ Mier Oct 15, 2008 8:19 pm | |
| Heya, thanks de welcome and have a happy halloween!!! F____F Dupa cum obijnuiesc eu sa zic.....trick or treat? | |
|
| |
Zoey Moderator
Numarul mesajelor : 69 Varsta : 29 Localizare : Oradea Warn : Data de inscriere : 15/10/2008
| Subiect: Re: Heya!!!Nyappy is here!!! ^________^ Mier Oct 15, 2008 8:33 pm | |
| Treat acum am o intrebare ce iti place la halloween?:* | |
|
| |
Nyappy Moderator
| Subiect: Re: Heya!!!Nyappy is here!!! ^________^ Mier Oct 15, 2008 8:36 pm | |
| Pai imi place pentru ca e scary, pentru ca iubesc fantomele si bomboanele ^________^...(imi pare rau ca nu se practica si pe la noi faza cu batutul pe la usi si decorarea caselor).....pentru ca e in octombrie cand e si ziua mea ^_^......and..cam atat...acestea sunt sentimentele mele profunde fata de halloween | |
|
| |
Zoey Moderator
| Subiect: Re: Heya!!!Nyappy is here!!! ^________^ Mier Oct 15, 2008 8:38 pm | |
| wow alta intrebare pe cat e ziua ta? Si mie imi plac bomboanele si chiar ar fi frumos daca ar fi si la noi ... | |
|
| |
Nyappy Moderator
| Subiect: Re: Heya!!!Nyappy is here!!! ^________^ Mier Oct 15, 2008 8:40 pm | |
| Ziua mea e pe 18 octombrie deci de acum pot spune ca am 14 ani X________X | |
|
| |
spider-man Admin
Numarul mesajelor : 110 Varsta : 29 Warn : Second Personage : Data de inscriere : 14/10/2008
| Subiect: Re: Heya!!!Nyappy is here!!! ^________^ Mier Oct 15, 2008 8:42 pm | |
| LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Nyappy Moderator
| Subiect: Re: Heya!!!Nyappy is here!!! ^________^ Mier Oct 15, 2008 8:44 pm | |
| Thanks!!!!!!!!!!!!!!! ^_^ Happy birthday dear me!!! | |
|
| |
Zoey Moderator
| Subiect: Re: Heya!!!Nyappy is here!!! ^________^ Mier Oct 15, 2008 8:46 pm | |
| | |
|
| |
Nyappy Moderator
| Subiect: Re: Heya!!!Nyappy is here!!! ^________^ Mier Oct 15, 2008 8:48 pm | |
| Merci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I feel realy good right now....am mai uitat de stresul scolii X_X | |
|
| |
Zoey Moderator
| Subiect: Re: Heya!!!Nyappy is here!!! ^________^ Mier Oct 15, 2008 9:17 pm | |
| Asa te vreau sa fi fericita!!si sa zambesti tot timupl!! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Heya!!!Nyappy is here!!! ^________^ | |
| |
|
| |
| Heya!!!Nyappy is here!!! ^________^ | |
|